Yvonne Stikbakke overtar jobben som daglig leder i Radio Metro etter Bjørn-Martin Brandett. Hun har jobbet i selskapet i over elleve år og har de siste årene hatt rollen om salgsdirektør i Radio Metro.

- Det er en ære å få muligheten til å lede Radio Metro inn i en spennende fremtid. Jeg ser frem til å bygge videre på det solide fundamentet vi har etablert og arbeide sammen med det fantastiske teamet vårt for å skape nye muligheter og styrke vår posisjon i radiomarkedet, sier Yvonne Stikkbakke.

Bjørn-Martin Brandett skal fortsette som ansvarlig redaktør i Radio Metro og daglig leder i Lokalradioene i Innlandet. Han er eneeier i Lokalradioene i Innlandet som i fjor kjøpte majoriteten av aksjene i Radio Metro, The Beat og Radio Rox.

- Yvonne har en dyp forståelse for vår virksomhet og radiomarkedet, og hennes sterke resultater som salgsdirektør viser hennes evne til å skape vekst og utvikling. Jeg er trygg på at Radio Metro vil fortsette å blomstre under hennes ledelse, sier Brandett.

Yvonne Stikkbakke har allerede hentet tilbake Bjørn Ivar Holter-Nilsen til stillingen som event- og marketingmanager. Han blir en del av ledergruppen i Radio Metro.