Det største norske, kommersielle TV-konsernet, TV 2, vil gi sine seere en enda bedre strømmetjeneste og gir jobben med å løfte opplevelsen og inntrykket av strømmetjenesten TV 2 Play til designerne i Bleed.

- Å velge Bleed som designbyrå for TV 2 har vært et strategisk valg med stor betydning for utviklingen av TV 2 Play som vår hovedplattform. Bleed bringer med seg en unik kreativ kompetanse og en dyp forståelse for hvordan man bygger en merkevare. Samarbeidet har vært preget av en åpen og innovativ tilnærming, der begge parter har delt ideer og visjoner for å styrke TV 2s posisjon i markedet, sier Alexander Strømme, sjefdesigner i TV 2, til Kampanje.

Bleed har fått jobben med å styrke TV 2s visuelle identitet på tvers av kanaler, og styrke posisjonen til strømmetjenesten TV2 Play som landets nest største, kommersielle aktør på det nye digitale TV-markedet.

Arbeidet bygger videre på TV2s nye visuelle identitet fra 2021, med fokus på operasjonalisering og videreutvikling av underliggende nivåer. Et viktig mål med arbeidet er å bidra til å posisjonere TV2 for en fremtid der stadig flere ser kanalens innhold via TV2 Play.

- Gjennom felles innsats har vi allerede oppnådd betydelige milepæler i arbeidet med å operasjonalisere TV 2s visuelle identitet fra 2021. Arbeidet til nå har ikke bare styrket merkevaren, men også bidratt til en mer strømlinjeformet kommunikasjon som resonnerer med dagens seere. Vi er imponert over hvor godt vårt samarbeid har fungert, og hvordan vi sammen har kunnet utvikle designsystemer og uttak som forbedrer både effektiviteten i TV2s kommunikasjon og brukernes opplevelse på plattformene, fortsetter Strømme.

Partner og kreativ leder i Bleed, Svein Haakon Lia, sier designbyrået er begeistret over muligheten til å samarbeide med TV 2.

- Vårt mål er å bygge videre på TV 2s sterke merkevare og bidra til å posisjonere dem for en fremtid der strømming blir stadig viktigere. Vi ser frem til å bidra i utviklingen av designsystemer og uttak som øker effektiviteten både i TV 2s kommunikasjon og i brukernes interaksjon med TV 2s flater, sier Lia.

Bleed er et norskeid designbyrå med kontorer i Oslo og Wien, som jobber med kunder i flere sektorer og markeder. Byrået har også erfaring fra arbeid med norske og internasjonale mediehus, som NRK, danske TV 2 og den østerrikske statskanalen ORF.

Byrået fikk nylig også Digital Norway på kundelisten