Med investeringsselskapet Ferd på eiersiden har konsulentene i det det digitalt orienterte konsulentselskapet Forte Digital lagt en aggressiv oppkjøpsstrategi utenfor Norge.

- Vi ser stort potensial i videre vekst i Norge og Europa, og spesielt i Tyskland der vi har etablert oss i en utfordrerposisjon og vunnet flere viktige strategiske kunder på kort tid, sier Alexander Togba i Ferd, og styremedlem i Forte Digital til Finansavisen.

Ferd begynner å gjøre seg sterkt gjeldende i markedet for kommunikasjon og design og teknologi med oppkjøpene i henholdsvis Try-gruppen og Forte Digital, men veksttakten i sistnevnte selskapet virker å være større enn i Try akkurat.

Ifølge planene til Ferd, som eier 28 prosent av Forte Digital, og de andre eierne sikter man nå mot en halv milliard kroner i omsetning i år, opp fra 418 millioner kroner i 2023. Men i 2029 skal selskapet ha milliarden inne.

– Vi har et mål om å nå én milliard i omsetning innen 2029. Det henger sammen med den veksten vi ønsker for å kunne med det rette kalle oss for et europeisk selskap, sier administrerende direktør i Forte Digitalt Johan Kårikstad.

Les også: Blir ny Forte Digital-sjef: - Rett mann til jobben