- Vi er begeistret over å få Andreas med på laget. Hans erfaring og kompetanse vil være uvurderlig i vårt arbeid med å profesjonalisere salgsarbeidet ytterligere, og posisjonere Dekode enda tydeligere i markedet, sier daglig leder i Dekode, Hillevi Røstad i en pressemelding.

Dekode består av flere titalls fagspesialister innen rådgivning, design og utvikling, og ansetter Andreas Bengtsson, i rollen som kommersiell leder (COO).

- Andreas en usedvanlig hyggelig og engasjert type. Han bidrar dermed ikke bare med et klokt hode, men også med masse godt humør og smittende, positiv energi inn i Dekodes arbeidsmiljø, legger Røstad til.

Bengtsson kommer sist fra Knowit og blir en viktig brikke i Dekode fremover for å profesjonalisere salgsarbeidet og skape tettere samarbeid med søsterselskapene i Nova Consulting Group. Dekode ble en del av Nova-gruppen i januar 2023.

- Vi har ambisjoner om å styrke vårt verdiforslag til kundene ved å jobbe nærmere med hele Nova Consulting Group, samtidig som vi bevarer Dekodes unike identitet. Selv om Dekode er et WordPress-spesialisert miljø, skal vi være fleksible og alltid sette kundens behov først. Med de andre søsterselskapene i Nova-gruppen tilbyr vi fremover en helhetlig løsning, en «one-stop-shop» for kundene våre, sier Bengtsson.

Et godt rykte i bransjen er grunnen til at han valgte å bli en del av Dekode.

- Det er inspirerende å se hvordan Dekode kombinerer skreddersøm med et modulært rammeverk som gjør det mulig å levere raskere verdiskapning til kundene. De gjør komplekse utfordringer enkle, og det er noe vi ser er ettertraktet i markedet og som gir kundene våre raskere verdi.

Han er allerede godt i gang.

- Jeg har allerede møtt dyktige fagfolk her, og med det høye kvalitetsnivået vi leverer, ser jeg virkelig frem til denne spennende reisen, avslutter Bengtsson.