Etter lang fartstid i Try og sist NoA-byrået Unfold, satser Victoria Karlsson og Jan Kristian Haavi sammen, og etablerer designbyrået Vii.

- Med vår brede kompetanse innen både digital og tradisjonell design, ønsker vi å tilby små og mellomstore bedrifter et smidig alternativ til de større byråene, sier Haavi i en pressemelding.

- Vi trives spesielt godt med effektive prosesser og tett samarbeid med kundene, da vi tror dette gir de beste resultatene – uten unødvendige roller og kostbare mellomledd, tilføyer Karlsson.

Hos tidligere arbeidsgivere har duoen jobbet med kunder som DNB, Equinor, Forsvaret, Mestergruppen og NRK TV Aksjonen. Og det var under et samarbeid for Forsvaret at tanken om Vii oppsto.

- I en bransje der designere ofte jobber isolert, har vi oppdaget hvor viktig det er med en sparringspartner. Å ha et sett ekstra kritiske øyne tilgjengelig gir oss muligheten til å utfordre hverandre, noe som vi mener er mer effektivt og alltid resulterer i bedre løsninger, sier Haavi.

Vii vil jobbe innen både merkevarebygging, digital tilstedeværelse og produktutvikling.

- Med vår erfaring fra noen av Norges mest kjente merkevarer, vet vi hva som trengs for å skille seg ut i dagens marked, avslutter Karlsson.