Knowit styrket laget med to rådgivere innen design og merkevare. Tom Nilsen kommer fra stillingen som leder for merkevareutvikling i Picapoint og Alice Holm kommer fra Tre, tidligere kjent som Netlife. 

- Jeg brenner for å bidra til at kloden ikke brenner opp. Vi snakker hele tiden om brukerorienterte løsninger og brukerens behov, og det skal vi fortsette med, men vi må også spørre om kloden vår faktisk trenger løsningen vi skal lage – eller om vi kan lage den på en bedre måte, sier Alice Holm.

I Tre jobbet Holm med prosessledelse og tjenestedesign og i meldingen sier hun at hun gleder seg til å fortsette å lage «bruker- og klodeorienterte digitale tjenester og produkter.» 

- Her i Knowit kan jeg bruke hele meg. Bakgrunnen min fra design og merkevare kombinert med interesse for klima, teknologi og designmetodikk. I tillegg har jeg blitt godt tatt imot av et stort fagmiljø med flinke og fine folk som er nysgjerrige på hverandres arbeid, sier hun.

Tom Lekven Nilsen kommer tilbake til Knowit i Bergen etter tre år som leder for Picapoint. I Knowit får han ansvaret for den kommersielle satsingen på merkevare.

- Vi er alt for forsiktige når det gjelder merkevare i Bergen. Den kreative biten i strategisk merkevareledelse blir ofte oversett, og teorier om at vekst for en merkevare primært handler om mental og fysisk tilstedeværelse er ikke tilstrekkelig. Jeg har et ønske om å løfte kreativiteten i prosjektene jeg går inn i. Med et stort og knalldyktig fagmiljø er Knowit rigget for å utvikle og forvalte merkevarer med slagkraft, sier han.  

Idun Storm, leder for rådgivning i Knowit Experience Bergen, sier følgende om de to nyansettelsene.

- Med Alice på laget styrker vi kompetansen på tjenestedesign og bærekraftige løsninger, og vi gleder oss til å lære mer av henne.  Så er det selvsagt spesielt hyggelig at Tom kommer tilbake med enda mer merkevarekompetanse til oss. Han er en vaskeekte merkevareekspert, sier Storm.