- For å vise potensielle kandidater at SpareBank 1 Utvikling har det beste utviklermiljøet, løftet vi frem de ansatte som de superstjernene de faktisk er, sier kreatør Martine Hauge i Oslo Company i en pressemelding.

SpareBank 1 Utvikling er ute etter å ansette flere fullstack-utviklere, som er en yrkesgruppe som er ettertraktet og ofte får mange jobbtilbud.

Rekrutteringskampanjen ble lansert under bransjeeventet JavaZone.

Les også: Sparebank 1 reiser tilbake til 80-tallet 

- Flere av de ansatte skulle nemlig være foredragsholderne på JavaZone, og fikk derfor hver sin plakat med temaene de skulle snakke om. Disse ble vist på boards utenfor eventet, for alle de 3 200 i målgruppa, forteller kreatør Martine Hauge.

- Å være på en plakat utenfor Spektrum er jo stort, da føler man seg som en superstjerne på ordentlig, sier Gunnar Kiirk, seksjonsleder i utvikleravdelingen i  SpareBank 1 Utvikling. 

Kreatørene fra The Oslo Company er Lina Nordland, Martine Hauge og Josephine Berntzen. Tom Lenartowicz har designet kampanjen og Lena Solbakken Johnsen har vært prosjektleder. Lise Marie Mørkved har vært konsulent og Magnus Sitter har stått for foto.

Ønsker flere søkere:

Sparebank 1 Utvikling håper på å ansette flere utviklere.