Emilie Nøss Wangen er ansatt som ny norgessjef for CRM-programvareleverandøren SuperOffice. Hun kommer sist fra Try-husets satsing på CRM og markedsføringsteknologi, Try Dig, som hun har ledet de siste årene.

Nå skal hun sørge for vekst for software-selskapet SuperOffice i Norge.

- SuperOffice er et av de norske software-selskapene som har lykkes med vekst og internasjonal ekspansjon, parallelt med å ha høye ambisjoner for fremtiden. Selskapet er i en spennende fase, og slik jeg ser det finnes det enormt mye potensial. Markedet SuperOffice opererer i er et jeg kjenner godt fra før av, etter å ha jobbet i og med HubSpot i snart ti år. Jeg ser for meg at dette blir litt som å komme hjem - hjem til en bransje jeg kom fra, sier Emilie Nøss Wangen i en pressemelding.

Hun ønskes velkommen av Lars Engbork, administrerende direktør i SuperOffice.

- Vi er glade for å ønske Emilie velkommen til SuperOffice. Hun bringer med seg et høyt energinivå, er svært kundeorientert, og med sin solide og relevante erfaring samt sterke lederegenskaper, er vi overbevist om at hun vil bidra til å styrke vår tilstedeværelse og drive videre vekst i regionen. Vi ser frem til å samarbeide tett med Emilie og resten av det norske teamet for å nå våre strategiske mål og fortsette å levere verdi til våre kunder og partnere, sier Engbork.

Tidligere norgessjef i SuperOffice, Camilla Heidenreich Bommen, går inn i konsernledelsen som Chief Solutions Officer.

I forrige uke ble det kjent at Barbro Fagerbakk tar over Nøss Wangens jobb i Try Dig inntil videre.

Før hun begynte i Try Dig, jobbet Emilie Nøss wangen i fire år i det amerikanske CRM-selskapet HubSpot som den første norske ansatte i selskapet.

- Jeg husker fremdeles godt de første samtalene jeg hadde med selskaper i Norge om CRM-teknologi. De hadde så vidt hørt om det, og brukte manuelle og utdaterte metoder for å håndtere kundedata. De jeg pratet med som derimot hadde hørt om CRM-løsninger, refererte alltid til SuperOffice. Det var en assosiasjon i markedet mellom SuperOffice og CRM. Det er fremdeles slik i Norge i dag, at veldig mange henger bak i digitaliseringsreisen sin. Det skal vi gjøre noe med.