Det norske designbyrået We Oslo ble etablert i 2014 og har de siste årene opplevd en økende oppdragsmengde innenfor consumer goods. Like før sommeren ble selskapet kjøpt opp av skandinaviske Everland som allerede opererer internasjonalt innenfor samme fagfelt med branding for kunder i 17 markeder.

- Sammen med Everland er vi en helt annen rigg. Med den strategiske kompetansen og design ressursene vi nå har tilgang på kan vi løse større og mer komplekse oppgaver enn før. Og det åpner nye dører som kundene våre nyter godt av, sier partner og daglig leder på Everland sitt Oslo-konto, Lena Stølen i en pressemelding.

Les mer: Danske Everland åpner kontorer i Norge - henter fra Dinamo

Hovedkontoret til Everland ligger i København og Oslo-kontoret så dagens lys i 2021. I dag teller Everland-gruppen totalt 58 årsverk, fordelt med 38 i den danske hovedstaden og 16 i Oslo. Everland har blant andre kunder som Isadora og Carlsberg på kundelisten. Designbyrået har tidligere gitt Rema 1000s R-produkter et designløft.

- Å bli med på denne reisen byr på spennende muligheter for oss som designere og ikke minst kundene våre. Vi gleder oss til å kunne levere enda bedre inn i prosjektene og til å løfte blikket og se ut over Norges grenser for nye oppdrag. Det er en drøm som går i oppfyllelse, legger partner og kreativ leder, Kristine Lillevik, til.