Personligheter som Prins William og John Kerry møttes i London i sommer for å diskutere klimautfordringener under toppmøtet. 

Breakthrough Energy ble etablert av Bill Gates i 2015. Organisasjonens mål er å inspirere verden til å utvikle de kritiske klimaløsningene vi trenger for å nå netto-null-utslipp og sørge for at alle kan nyte rimelig, ren energi innen 2050. 

- Veldig stas
Organisasjonen hadde behov for å styrke merkevaren ytterligere, i tillegg til å etablere en ny visuell identitet. Basert på tidligere prosjekter ble Metric invitert til en pitch sammen med en håndfull internasjonale byråer  

Les også: Henter ti millioner til ny plattform for KI-markedsføring

- Det er veldig stas å bli kontaktet av så toneangivende, store og internasjonale aktører. Dette samsvarer også godt med en av Metrics ambisjoner, om å jobbe mer internasjonalt, sier Christian Schnitler, Design Director og partner i Metric, i en pressemelding. 

- Vi hadde en intensiv prosess på vårparten, fra strategi via utvikling til produksjon, med et tett og godt samarbeid med teamet fra Breakthrough Energy, som hovedsakelig er basert i Washington, og produksjonsbyrået EA Agency som er basert i Chicago, forteller Schintler videre. 

Metric vant oppdraget og dro organisasjonen gjennom en designstrategiprosess før den visuelle identiteten ble jobbet frem.  

- Imponert
Løsningen til Metric er basert på bevegelse – fra morgen til kveld, fra mørkt til lyst, som en levende puls. 

Designet bruker visuelle koblinger til overgangen fra dagens klimasituasjon til en situasjon med nullutslipp i 2050.

Les også: Try kjøper seg inn KI-oppstart: -  Markedsføringsbyrå i lomma 

Løsningen kommer til å følge konferansen og organisasjonen i årene fremover for å sørge for sammenheng mellom innhold, identitet og visuelt uttrykk.  

- Vi ble opprinnelig tiltrukket av Metrics arbeid på grunn av deres evne til å balansere kreativitet mellom det innsiktsfulle og det lekne. Vi var imponert over det brede spekteret av kunder Metric har jobbet med, og satte stor pris på deres gjennomtenkte og velbegrunnede respons på vår forespørsel, sier Samson Awosan, Design Lead i Breakthrough Energy, i pressemeldingen.