Desing- og teknologibyrået Bleed får oppdraget med å designe den nye merkevaren til Aker BioMarine Antartic. Oppdraget kommer i kjølvannet av Aker BioMarines storsalg av sin eierpost i Feed Ingredients-divisjonen til American Industrial Partners og Kjell Inge Røkkes selskap, Aker Capital, tidligere i sommer. 

- Som verdensledende innen bærekraftig krillfangst og global leverandør av denne premium råvaren til fôrindustrien, var det avgjørende for oss å velge et byrå som gjenspeiler våre verdier og ambisjoner. Bleed skilte seg ut med sin kreative og strategiske tilnærming til prosjektet, samt sin erfaring med store merkevarer både nasjonalt og internasjonalt, sier Tone Solstad, markedsdirektør i Aker BioMarine Antarctic.

Christoffer Nøkleby, daglig leder i Bleed, uttrykker i en melding stor begeistring for samarbeidet.

- Det er en ære å få jobbe med en ledende internasjonal aktør som Aker BioMarine Antarctic. Vi er imponert over deres dedikerte ansatte, fokus på kvalitet og innovasjon -og ikke minst selskapets sterke posisjon i markedet. Dette oppdraget gir oss muligheten til å bidra til å forme identiteten til et selskap som opererer i skjæringspunktet mellom bærekraft, innovasjon og global handel, sier han.