Det digitale kompetansesenteret Digital Norway ble startet i 2017 av store norske næringslivsaktører for å få fart på digitaliseringen av norsk næringsliv.

Men siden oppstarten har Digital Norway utviklet seg betydelig siden organisasjonens nåværende profil ble lansert i 2018.

Nå er Digital Norway klare for å bli en enda synligere aktør og utvikling av en ny og tydeligere visuell identitet er en viktig del av denne prosessen. 

Etter en byråkonkurranse før sommeren, falt valget på merkevaredesignerne i Bleed.

 - Digital Norway har gått fra å være en ukjent merkevare til å bli en aktør som mange kjenner til på kort tid. Nå går vi over i en ny fase og for å kunne ta ut det fulle potensiale fremover trenger vi også en visuell profil som i mye større grad kommuniserer hvem vi er i dag og hvilken posisjon vi ønsker å ha. Bleed imponerte med sin strategiske tilnærming og mange relevante referanser, sier Henning Brikt Andersen, kommunikasjonssjef i Digital Norway i en pressemelding.

Den nye visuelle identiteten skal bedre reflektere selskapets identitet, samtidig som den sakal gi en tydeligere og mer moderne fremtoning. 

- Vi er utrolig stolte over å ha blitt valgt som Digital Norways designbyrå. Deres samfunnsoppdrag er både viktig og givende, og vi ser frem til å jobbe med en aktør som opererer i skjæringspunktet mellom samfunn, teknologi og næringsliv. Vi gleder oss til å bidra til å forme en visuell identitet som reflekterer Digital Norways kultur, samfunnsrolle og ambisjoner, sier daglig leder i Bleed, Christoffer Nøkleby, i pressemeldingen. 

Digital Norway jobber i dag for samarbeid innen digitalisering mellom næringslivet, offentlig sektor, organisasjoner og akademia.