- Sommerstudentprogrammet har gitt oss muligheten til å finne nye kollegaer med masse potensiale tidlig. Når vi rekrutterer folk som har vært sommerstudenter, vet vi at vi får medarbeidere som kan fylle ansvarsfulle roller, og som passer inn i vår kultur, sier Eirik Stavelin, avdelingsleder for data 
engineering hos NoA Ignite.

Peter Skaar Nordby, Jonathan Helgesen og Hary Mahalingam, er alle utdannet ved NTNU, som nå begynner som junior dataingeniører. 

Alle tre er enige om at erfaringen som sommerstudent i NoA Ignite gjorde valget om å takke ja til fast ansettelse enkelt. 

NoA Ignite har også styrket sitt designteam ved å ansette Dag Hara og Marija Milovanovic, begge med utdannelse innen industriell design fra NTNU. I tillegg til de tidligere sommerstudentene, har NoA Ignite også ansatt Helle Husa og Håkon Vadstein. Ivar Hembre, også utdannet ved NTNU, har startet som junior frontend-utvikler.

NoA Ignite er en del av The North Alliance (NoA), som er et ledende nordisk byrånettverk innen kreativitet og teknologi, spesialisert i å skape kundedrevet vekst

- Vi går fremover med et sterkt lag av talentfulle individer som kombinerer solid fagkunnskap med nytenkning. Vi er stolte av å utvikle oss sammen med dem og klare til å møte fremtidens utfordringer, sier Stavelin.