I Strise blir Tony Jøsendal leder for design. Jøsendal kommer som nevnt fra Oda hvor han også var designleder, og var med på å skalere selskapet i både Finland og Tyskland. Han har også vært designleder i NRK hvor han var med på å forme brukeropplevelse for NRKs seere.

I sin nye rolle i Strise vil han være med på å videreutvikle Strise sine produkter og bidra til å ta dem ut i nye markeder. Strise er et teknologiselskap som automatiserer selskapers anti-hvitvaskingsarbeid i bankene.

- Jeg ser virkelig frem til å starte i Strise og er full av entusiasme for det som ligger foran oss. Den avslappede og samtidig profesjonelle atmosfæren i selskapet har allerede gjort et inntrykk på meg, og det er tydelig at teamet her besitter en dyp teknologikompetanse og en genuin lidenskap for å gjøre anti-hvitvaskingsarbeidet hos bankene automatisert, enklere og mer effektivt. Jeg ble også veldig inspirert av Strise sin visjon og det viktige arbeidet de gjør for å bekjempe økonomisk kriminalitet og bidra til en litt tryggere verden, sier Jøsendal.

Strise har blant annet Nordea, Vipps og Storebrand på kundelisten.

- Strise har en imponerende reise bak seg, og potensialet fremover er enormt. Jeg er spesielt begeistret for muligheten til å bruke min erfaring fra skaleringen i Oda for å hjelpe Strise med å nå nye internasjonale mål, sier Jøsendal og fortsetter:

- Designmetodikk er en integrert del av Strise sin kultur, og det å kunne bidra til å bruke design som et konkurransefortrinn er en spennende mulighet. Jeg gleder meg virkelig til å være med på å forme fremtiden til Strise

Sigve Søråsen, CPO og medgründer i Strise, er svært fornøyd med ansettelsen av Tony og ser frem til å jobbe tett med ham.

- Tony bringer med seg en unik blanding av erfaring fra rask skalering og dyp forståelse for design som en strategisk ressurs. Vi er veldig begeistret for å få ham med på laget, og vi tror at hans innsikt og energi vil være uvurderlig i vår videre vekst og utvikling. Vi har store ambisjoner om å ta Strise til flere nye markeder, og Tony vil spille en sentral rolle i denne reisen, sier Søråsen.