Johan Grönlund blir ny administrerende direktør i Forte Digital. Han tar over etter gründer John Kårikstad som nå går inn i rollen som administrerende direktør i Forte Group, holdingsselskapet som kontrollerer hele gruppen på tvers av Tyskland, Danmark, Polen og Norge.

- Jeg gleder meg til å overta stafettpinnen fra John, som de siste syv årene har skapt et selskap jeg mener er helt unikt. Det som tilbake i 2017 startet som en liten gjeng med teknologer, har i dag blitt et tverrfaglig kompetansehus med over 300 fageksperter på tvers av fire land. Det skal John ha mye av æren for. Jeg er ydmyk over tillitten jeg har fått fra han og styret til å ta Forte Digital Norge til nye høyder, sier Grönlund.

Grönlund er utdannet sivilingeniør innen industriell økonomi og har tidligere hatt lederroller i PwC og senest Circle K.  Han kom til Forte Digital i 2023 og tar over et selskap som i fjor hadde en omsetning på over 300 millioner og som leverte et overskudd før skatt på 22,4 millioner kroner. 

Kårikstad, som nå blir toppsjef i Forte Group, er sikker på at Grönlund er rett man for jobben og mener timingen er riktig.

- Johan har de nødvendige ledelses- og personlige ferdighetene for å drive Forte Digital Norge videre. Jeg er helt sikker på at vi har fått rett mann til jobben, sier Kårikstad.

Han mener timingen for en endring i toppledelsen er riktig med tanke på at selskapet nå utvider internasjonal. 

- Vi åpnet nylig kontorer i Sveits og Østerrike, og har dermed et europeisk nettverk med digitale hoder i hele seks land. Det blir min jobb å skape gode synergier på tvers av alle landene, sier Kårikstad.