Markedsførings- og merkevareselskapet Papirfly, med det private investeringsselskapet Verdane på eiersiden, kan melde om en kraftig vekst i omsetningen i 2023.  Omsetningen spratt i taket og økte fra 226,7 millioner kroner i 2022 til fjorårets 348,4 millioner kroner.

- Vi kan se at etterspørselen virkelig begynner å ta seg opp. Det er ingen selvfølge når man jobber innen teknologi for markedsføring, for i vanskelige tider kan markedsbudsjettene bli kuttet, sier Nora Tandberg, finansdirektør i Papirfly-gruppen til Finansavisen.

Les også: Brandmaster henter fra PWC - ansetter ny finansdirektør

Papirfly tilbyr en plattform for merkevarebygging med samme navn og jobber med en rekke store kunder. Selskapet er også nå positive på resultatsiden med et overskudd på driften på fire millioner kroner før avskrivninger og finans (EBTIDA).

Tar man med avskrivninger og finans ser det styggere ut. Resultat før skatt endte opp med underskudd på hele 169 millioner kroner, ifølge Finansavisen.

- Vi vokser bra, men har lav lønnsomhet på grunn av investeringer, sier Tandberg.

 I 2021 fusjonerte Papirfly med Oslo-baserte Brandmaster, og året etter kom Verdane inn på eiersiden. Nylig ble det også kjent at toppsjefen Karl Fredrik Lund forsvant til Qntm.

Selskapet er nå oppe i 300 ansatte. Norge er det største landet, med omtrent 70 ansatte