Julie Jørstad er ansatt som grafisk- og 3D-designer etter et frilansoppdrag for Heydays. Hun har tidligere erfaring fra byråer som Smuss Studio, Mos og Bielke&Yang, og har også tatt frilansoppdrag for Heydays' søsterselskap Goods.

- Heydays er et byrå jeg har fulgt med på og sett opp til siden starten av studiet, så dette føles stort! Her kommer jeg til å lære mye, og jeg er utrolig glad for muligheten til å jobbe variert og utvikle meg som designer i et så hyggelig og faglig sterkt miljø, sier Julie Jørstad i en pressemelding:

Heydays er en del av byrågruppen ARC, som også omfatter byråer som Neue og Los & Co. 

Daglig leder Sanda Zahirovic legger ikke skjul på at de - i likhet med resten av designbransjen - har vært gjennom tøffe tider.

- Som mange andre har vi hatt foten på bremsen en stund, og da er ufattelig deilig å kunne gasse på igjen med en ansettelse som Julie. Vi ser en positiv trend i markedet og et sakte, men økende behov for våre tjenester. Selskaper er klare for å investere i sine merkevarer igjen, og det er viktig å rigge oss riktig for fremtiden, sier hun.

- Animasjon, 3D og effektivisering gjennom KI vil være essensielle leveranser for oss framover. Julie imponerte oss stort gjennom sitt frilansoppdrag tidligere i år, hvor hun demonstrerte sine ferdigheter innenfor 3D, og det var ikke tvil om at vi måtte kapre dette talentet. Hennes nysgjerrighet, positivitet og iver til å lære er et friskt pust i selskapet og vi er så glade for å ha henne på laget.

I dag består Heydays av ni ansatte som jobber med strategi, navn, visuell identitet og digital design for kunder som Circle K, XXL, Norges Skiforbund, Vestre og Forskningsparken.

Les også kommentaren Heydays-sjefen har skrevet om utfordringene i bransjen: - Hvem vil lykkes når vi skimter lyset i enden av tunnelen?