Run for Pride er et nytt bedriftsløp som går av stabelen 13. juni på Fossum Stadion for aller første gang. Det er Aase Gruppen som står bak løpet, som de håper skal bli en årlig tradisjon i Pride-måneden.

- Ideen til Run for Pride kom under Pride-måned i fjor, fra en av våre unge, dyktige medarbeidere. Vi synes iden var så kul at vi ville lage et arrangement for hele næringslivet, sier administrerende direktør Kristian Reinertsen.

De har engasjert reklamebyrået Bureau til å lage den visuelle identiteten til Run for Pride.

- Da Aase henvendte seg til oss ble vi kjempeglade for å kunne bistå, sier Lise Schelvan i Bureau.

- Dette er jo noe man får god energi av, og noen ganger er det slike overskuddsprosjekter man trenger i hverdagen.

Det er Andreas Skilhagen og Snorre Martinsen i Buraeu som har laget identiteten.

- Det var viktig for oss at dette var umiddelbart forståelig som en stafett, og selvfølgelig at løpet var nettopp en Pride-markering. Illustrasjonen er tegnet av Jon Arne Berg (ByHands). Den ble utviklet på et tidligere tidspunkt, men er justert litt til vår bruk. Vi føler oss veldig heldige som har fått lov til å bruke den, for til denne oppgaven er den helt perfekt, sier Skilhagen.

- Det er jo et element av dugnadsarbeid i dette, så det er utrolig gøy å se hvor mange engasjerte mennesker som jobber på for å skape de best tenkelige rammene rundt arrangementet. Takket være engasjementet til Fossum IF klarer vi å få dette «up and running» på rekord tid. Deres elitelag i langrenn og skiskyting, Fossum Elite, står for arrangementet og gjennomføringen, sier prosjektleder i Aase, Åshild Råheim.