Anti har hentet inn fem designere for å møte «stor etterspørsel fra kunder som ønsker å bli utfordret på digitale løsninger og visuelle identiteter». Det skriver designbyrået i en pressemelding mandag denne uken.

Sist inn er seniordesigner Felix Skaara som kommer fra Heydays. Samtidig har designbyrået hentet inn utvikler Daniel Hult, designer Kristian Thorsen, senior digital designer Emil Karlsson og senior interaksjonsdesigner Kristine Støeng.

- Vi skal være et sted kreative folk får slippe seg løs og være seg selv. Vi er et sterkt lag, men vi vil at hver og en skal finne og dyrke sin spesialitet. Vi ser derfor alltid etter profiler med ulik bakgrunn, erfaring og uttrykk. Dette er også noe kundene våre setter pris på, sier Head of Design, Hanne Dillan.
 
Gründer og administrerende direktør, Kenneth Pedersen, mener Anti nå er «sterkere enn noen gang».
 
- Det er utrolig deilig å vite at vi kan løse enhver merkevarejobb vi blir utfordret på, uansett størrelse på oppdraget. Vi er spesielt ydmyke i en tid der markedet er pressa hardt og er utrolig glade for å ha det unike laget av fagfolk som gjør Anti til Anti, sier Pedersen i meldingen.