Stavanger-baserte Inlead endrer navn og blir en del av Salesforce-miljøet Axenon. Begge selskaper er en del av The North Alliance. 

Etter fusjonen vil Axenon ha over 70 ansatte i Stavanger, Oslo og Stockholm.

- Dette åpner for helt nye muligheter og styrker vår posisjon i markedet, noe som vil gavne både nye og eksisterende kunder. Vi ser frem til å fortsette veksten vår som en integrert del av dette meget sterke teamet, sier Per Magne Espedal og Per Eric Johansen, grunnleggerne av Inlead, i en pressemelding.

Axenon spesialiserer seg på Salesforce-plattformer og jobber i dag med kunder som Toyota, Hemnet, Anicura, Golfstar og Flygbussarna. Inlead tar med seg kunder som Recharge, Offshore Northerns Seas (ONS), VestlandsHus, Miljødirektoratet og Bergen Kommune inn i det nye samarbeidet.

Administrerende direktør Lars Kreken i NoA Norge har stor tro på fusjonen.

- Vi ser en betydelig etterspørsel i markedet etter plattformer som samler kundedata på ett og samme sted, med mål om å gi den best mulige kundeopplevelsen. Det nye Axenon, som nå inkluderer Inlead, blir en avgjørende del av NoAs strategi innen dette området, og styrker vår posisjon i Norden betydelig, sier han.