Iselin Thoreid, teknisk ansvarlig for TV-aksjonen, forteller at de er fornøyde med å ha fått Frend Digital med på laget som teknologipartner når TV-aksjonen nå skal gjennom en grundig modernisering.

- Frend har gitt oss følelsen av å bli sett og hørt fra første møte. De er innovative, viser god forståelse for våre unike behov og kan levere skreddersydde løsninger som passer oss. Samarbeidsprosessen har vært veldig god så langt. Spesielt vil jeg trekke frem responstiden, de har hele veien vært tilgjengelige og raske på ballen, sier Thoreid i en pressemelding.

Frend skal utvikle to apper for TV-aksjonen. En dedikert app for frivillige organisatorer og en for bøssebærere.

Magnus Mysen Holm, leder for IT- og skyløsninger i Frend Digital, er stolt over samarbeidet

- TV-aksjonen presenterer spennende teknologiske utfordringer for oss i Frend, og vi ser frem til å bidra til å forbedre opplevelsen for både frivillige og bøssebærere. Vår målsetting er å frigjøre tid og energi, slik at TV-aksjonen kan fokusere enda mer på selve innsamlingsarbeidet, sier Mysen Holm.

Frend Digital og TV-aksjonen har valgt å benytte no-code-verktøyet Appfarm for å utvikle begge appene.

- Appfarm sin teknologiske plattform imøtekommer alle behovene til TV-aksjonen, både på kort og lang sikt. I tillegg er plattformen unik i form av sikkerhet og at den er norsk, noe som gjør den ideell for TV-aksjonen.

Både Frend Digital og TV-aksjonen er optimistiske og ser frem til et vellykket samarbeid.

- Vi har store forventninger til samarbeidet og er sikre på at kompetansen og kreativiteten til Frend vil få prosjektet trygt i mål. Vi opplever at Frend har et genuint ønske om å bidra til TV-aksjonen, og ser frem til å jobbe videre sammen mot våre felles mål, sier Thoreid.