E-handelkjeden Northern Playground har som mål å endre folks vaner og holdninger til kleskonsum ved å få folk til å bruke og elske det de eier så lenge som mulig. Nå har de valgt Try Dig som ny ehandels- og teknologipartner.

- Nettsiden vår er vår største kanal, og virkemiddel for å oppnå vekst. Vi er helt avhengig av at den lever opp til dagens standard innenfor teknologi og brukeropplevelser og derfor har vi valgt Try Dig som samarbeidspartner for å tilby et enda bedre produkt for kundene våre, sier Pardis Molavi, markedsdirektør i Northern Playground i en pressemelding. 

Try Dig skal blant annet bidra til videreutvikling av e-handelkjedens nettbutikk og nettsider. 

- Vi er avhengig av en tech-partner som ikke bare er råe på teknologi og netthandel, men også en partner som er rebelske og tenker utenfor boksen, slik som oss. Vi ønsker å videreutvikle nettsidene til å bli en plattform for vaneendring, og blant annet bygge vårt community videre de kommende årene,  sier Molavi. 

Kundeansvarlig og leder for digital handel i Try Dig, Henrik Sørhaug er veldig fornøyd med det nye samarbeidet. 

- For oss er det spennende å få lov til å delta på reisen til Northern Playground. Det er et selskap med ambisiøse mål, og en klar retning. For å lykkes i å oppnå disse, så må vi også lykkes med å bidra til noe større enn den teknologiske riggen vi skal sette opp, sier han.