Etter noen år som frilanser går Trine Harnes inn i rollen som design-sjef i Bouvet, kommer det frem av i en pressemelding. 

Harnes kommer fra stillingen som selvstendig konsulent innen prosessledelse og designdrevet innovasjon, og har tidligere hatt ledende roller i flere anerkjente byråer som Try Apt, EGGS Design og NoA Ignite (Making Waves). Hun har også undervist og utviklet studier i design thinking ved Fagskolen og Høyskolen Kristiania.

- Jeg ville teste frilanslivet og erfare hvordan det var å stå på egne ben som designleder. Selv om det gikk rundt økonomisk, var det litt ensomt. Jeg savnet mer faglig og sosial inspirasjon, og det å være del av et tverrfaglig miljø, og det får jeg Bouvet, sier hun i meldingen. 

Harnes forteller videre at noe av det hun gleder seg mest til er å bli bedre kjent med selskapet, kundene og folka i Bouvet. 

- Bouvet har et godt rykte om at de tar vare på folka sine og etter få dager i selskapet har jeg allerede kjent det på kroppen. Jeg er helt overveldet over gjestfriheten og varmen jeg har blitt møtt med. Det er kort vei til ledelsen, og folk er flinke til å dele og hjelpe hverandre. Jeg gleder meg til å ta del i dette fellesskapet. 

Områdeleder for kundeopplevelse i Bouvet Øst, Iris Basic Krossbakken, er veldig glad for at de har fått Harnes med på laget. Hun legger til at Harnes vil bli en viktig del at satsingen deres i å styrke og bygge det hun omtaler som et av Oslo og omegns største designmiljøer, som i dag teller over 70 designere.

- Våre designere jobber i spennet mellom mennesker, forretning og teknologi og vi er avhengig av et godt designmiljø som bidrar og styrker tverrfagligheten til selskapet.

- Trines kombinasjon av kunnskap og entusiasme passer perfekt inn hos oss og skal hjelpe oss med å fortsette å lage fantastiske brukeropplevelser som skaper forretningsverdi, fortsetter Krossbakken.