Designbyrået Bielke&Yang teller 19 designere, utviklere, animatører og rådgivere, og to av dem er relativt ferske.

Martine Ludvigsen kommer sist fra jobben som designer i Emdash Oslo, hvor hun har jobbet med kunder som Vergia og Vestfoldsmuseene.

- Vi har fulgt med på Martines en stund, og har latt oss imponere av kvaliteten og bredden i arbeidet hun har gjort digitalt og innen identitetsdesign. Martine er helt klart et skikkelig talent med stort potensial, og hun ser ut til å gå løs på komplekse prosjekter med nysgjerrighet og empati. Det passer bra med kulturen vår, og vi er sikre på at hun vil pushe oss kreativt, sier seniordesigner og partner i Bielke&Yang, Evan McGuinness.

Håvard Bergo kommer fra Try Design hvor han har jobbet med store identitetsprosjekter som Norwegian, Ruter, NRK, Hafslund, NTNU.

- Håvard har en sterk kombinasjon av kreativ visjon og strategisk tenkning, og en skikkelig talentfull fyr som vi er veldig glade for å ha med i teamet vårt, sier McGuinness.

Ifølge partner og grunnlegger Christian Bielke representerer nyansettelsene byråets forpliktelse til å drive bransjen fremover. 

- Det kan virke som om både designere og kunder synes det er interessant å jobbe med oss fordi vi eier oss selv og kan ta valg uten føringer fra andre. I tolv år har vi prioritert samarbeid og prosjekter vi tror på fremfor alt annet, og det har vi ingen planer om å endre på. Dette former oss som byrå, og vi er åpenbart veldig stolte over at de beste designerne i landet har lyst til å jobbe hos oss, sier han.