I en konkurranse som startet før nyåret, gikk reiselivsoperatøren Norway’s Best ut for å finne ny teknologi- og designpartner. Etter flere runder er det nå klart at det er TRY-husets teknologi- og designmiljø som har vunnet konkurransen.

- Vi gleder oss til å komme i gang med oppdraget om å skape en av verdens beste digitale kjøpsopplevelser for reiseliv. Norway’s Best leverer noen av Norges fremste reiseopplevelser, og det er vår oppgave å gjenspeile det digitalt, sier Martin Jensen, teknologisjefen i Try Dig.

Konsernet Norway’s best Group AS (NBG) er en del av Siva Eiendom Holding, Aurland Eige, Sogn Sparebank og Schage Eiendom og eier og driver Myrkdalen Fjellandsby, Flåmsbanen og The Fjords pluss hoteller, serveringsstader og kundesenter. Selskapet har målgrupper over hele verden og høye ambisjoner for det store prosjektet som nå skal i gang.

- På bakgrunn av vår erfaring og ekspertise innen både e-handel og reiseliv har vi sammen ambisiøse mål å om betraktelig øke Norway’s Bests digitale salg, legger han til.

De siste to årene har Try Dig jobbet med aktører i samme bransje, med et prosjekt på Island som spydspiss inn i turismenæringen.

- Vi har fra første møte med Try Dig følt oss trygge på teamet. De fremstår profesjonelle og har bred erfaring innen bransjen vår gjennom et stort prosjekt for Icelandia på Island. Vi ser direkte synergier til de komplekse problemene som skal løses på vår oppgraderte tekniske rigg, sier Rolf Didrik Hexeberg, markedssjef i Norway’s Best.