Det norske symfoniorkesteret Oslo-filharmonien ønsker hjelp til å fylle seteradene til sine konserter og har inngått en samarbeidsavtale med vekstbyrået Fullstakk.

Det skriver byrået i en pressemelding.

- Vi var på utkikk etter et performance-miljø som kunne vise at de forstår både våre markedsmål og vår kunstneriske profil, og kan bistå til å fylle setene i salen både på kort og lang sikt, sier sjef for strategi og merkevare hos Oslo-filharmonien, Sindre Ræder, i meldingen.

Ifølge pressemeldingen skal byrået ha gått seirende ut av anbudet «etter tøff konkurranse fra resten av bransjen».

- Fullstakk leverte en tydelig rigg hvor vi så at her kunne vi jobbe systematisk og målrettet fra dag én. Vi er allerede i gang med arbeidet, og vi er imponerte over hvor mye struktur de bringer til bordet, sier vikarierende markedssjef i Oslo-filharmonien, Helene Lambrechts Kværner.Oslo-filharmonien ble stiftet i 1919 og trekker verdenskjente musikere til Oslo Konserthus gjennom hele året. Orkesteret er blant de mestvinnende orkestere og artister av Spellemannprisen.- Vi gleder oss enormt til å jobbe med en av kulturnorges aller viktigste institusjoner gjennom tidene, det er et privilegium, sier byråleder Fridtjof H. Hødnebø.

Han mener den nye samarbeidspartneren er en perfekt match for byrået.- Kunden er virkelig rigget for vekst, både med en oppdatert merkevareplattform og riktig digital forståelse for å kunne jobbe effektivt på kort og lang sikt. Det er selvfølgelig også hyggelig at det fortsatt i dag er mulig å vinne anbud på kvalitet – når de største aktørene i bransjen er «best» på pris, avslutter Hødnebø.