Det melder selskapet selv i en pressemelding.

Fredrik Ekerhovd tar over for svenske Åsa Holmberg, som blir administrerende direktør i Tyréns Group.

Ekerhovd er i dag nordisk leder for Knowit Experience, en rolle han har hatt siden 2016. Experience har rundt 950 eksperter innenfor strategi, design, teknologi og kommunikasjon i Norden.

Inn for Ekerhovd kommer Kenneth Gvein, som i dag er en del av den nordiske ledergruppen i Knowit Experience, og som siden 2014 har jobbet i ulike lederroller i selskapet.

Både Ekerhovd og Gvein blir en del av administrerende direktør Per Wallentins konsernledelse.

- Jeg gleder meg til å ta fatt på jobben i Knowit Solutions – og å bidra til å sette strategisk retning for alle våre enheter i hele Norden. I en ny hverdag der god bruk av data blir stadig mer sentralt, er målet å sikre at vi leverer de aller beste løsningene til våre kunder, sier Ekerhovd, påtroppende nordisk leder for Knowit Solutions.

Knowit Solutions hadde i 2023 en omsetning på i underkant av fire milliarder svenske kroner, mens Knowit Experience på sin side omsatte på i overkant av 1,5 milliarder svenske kroner.

- Vi har mer enn 900 dyktige spesialister i Norge, Sverige, Danmark og Finland som hver dag bidrar til å skape gode resultater for kundene våre. Målet er at vi skal jobbe hardt videre for å vinne enda mer tillit hos kundene våre, så vi kan fortsette å vokse, sier Gvein, påtroppende nordisk leder for Knowit Experience.