Byrået Brist rigger seg til vekst etter å ha fått investor Kim Søyland på laget. Det skriver byrået selv i en pressemelding.

Brist ble startet opp i 2018 av Thor Christian Valle som i dag er leder og fagansvarlig i byrået. Valle, som tidligere har jobbet i blant annet Yahoo og iProspect, har sammen med byråleder og fagansvarlig Caroline Hanssen bygget opp byrået som er til for marked med små og mellomstore bedrifter.

- Søyland & Co er en viktig brikke i å sikre at vi er rigget for vekst i en bransje som endrer seg hele tiden, og ikke minst for å kunne gjennomføre planene våre for de neste tre årene, sier Valle.

Søyland & Co har kjøpt 25 prosent eierandel i selskapet og skal bidra til at Brist kan levere innovative løsninger i en bransje i utvikling.

- Vi er alltid opptatt av å levere høy ROI gjennom den beste kanalmiksen for hver enkelt kunde. Ved å øke gjennomsnittlig medieinvestering med fem prosent i løpet av 2023, så våre kunder en inntektsøkning på 40 prosent sammenlignet med året før. Ved å kombinere datainnsikt og avansert teknologi viser vi vår evne til å drive konverteringer, bygge merkevarer og fremme vekst, sier Valle.

Brist har blant annet Sector Alarm, Oslo Event Hub og Filmweb på kunndelisten.

Søyland & Co er et boutique- investeringsselskap med strategiske tilnærming til investeringer og utvikling av bedrifter.

- Å bli en del av Brist er en unik mulighet for oss i Søyland & Co. Brist har kunnskap og en dyp forståelse for et marked som oppleves stadig mer komplekst, sier Kim Søyland, grunnlegger av i Søyland & Co.

- Søyland & Co har en solid forståelse for hvordan gode kundeopplevelser skapes, hva som gir konkurransefortrinn, metodikk, nettverk og kompetanse. Vi ser derfor frem til å bringe våre erfaringer inn i dette samarbeidet. Sammen skal vi bidra til å realisere selskapets fulle potensial for suksess, legger han til.