Tidligere i høst lanserte Try-huset en ny kurssatsing. Nå utvider de portoføljen med enda et nysatsing, som de kaller Business Design. 

- Business Design endrer måten vi driver forretningsutvikling på, samtidig evner den å skape mer verdi med mindre innsats enn det vi forbinder med tradisjonell management consulting, sier Christian Braathen.

Han har ansvaret for å etablere og lede det forretningsområdet. Ifølge Try-huset er dette et nytt forretningsområde der de kombinerer kreativitet og struktur for å løse forretningsutfordringer.

Braathen forteller Kampanje at de har drevet med Business Design for flere av sine kunder tidligere, men nå formaliserer de og lager en egen fagenhet som satser på området.

- Det har skjedd enorme omveltninger i verden, alt fra pandemi til krig som utløste dyrtid, og vi ser at alle selskaper, både små og store, nå står i en eller annen form for endring. Dette er et fagområde som er skapt for endring, så timingen er god, og vi gir bånn gass nå. 

Braathen sier at det er en stor trend i markedet.

- Mange av de store konsulenthusene som Boston Consulting Group, PricewaterhouseCoopers og McKinsey har kjøpt designbyrå for å tilføre seg mye av kunnskapen vi sitter på, inn i sine systemer, og har laget egne selskaper rundt det. Try Business Design er ikke et motsvar, men det er vår måte å gjøre det på, sier han. 

Braathen forteller at de i tiden som kommer vil ansette flere etter hvert, og første mann inn er tidligere Moods of Norway-gründer Peder Børresen

- Peder vil bidra med å løse forretningsutfordringer for våre kunder, og åpner nye veier for vekst med hans betydelige erfaring og unike innsikt. Peders imponerende karriere både før, under og etter Moods of Norway har gitt ham verdifull kunnskap og erfaring, som vil være enormt fordelaktig for våre kunder.

Børresen sier det er spennende å bli en del av Trys «Powerhouse», med over 400 kreative og faglig dyktige medarbeidere.

- Vi lever i en fantastisk spennende tid og det vil skje store endringer i næringslivet uansett om vi vil eller ikke. Jeg er overbevist om at Business Design vil være et viktig verktøy for å manøvrere selskaper gjennom å legge grunnlaget for veloverveide beslutninger som gir verdi og vekst, sier Børresen.

I tillegg til Peder Børresen vil også Grace Chavez bli en del av Business Design. Hun kommer internt fra i selskapet og blir fagområdets prosjektleder, i tillegg til å fortsatt holde i sine kunderelasjoner i Try Design.