Det Bergensbaserte e-sportlaget, 777 Esport, har valgt matleveringstjenesten Wolt som sin nye draktsponsor og klubbsjef i 777 Esport, Benjamin Fabio Matthiesen, sier han er veldig glad for å ha fått med Wolt på laget. 

- Det er en tjeneste som mange av utøverne allerede bruker, og passer godt til teamets livsstil. Når du tilbringer mange timer foran datamaskinen i konkurransesammenheng, er det perfekt å få maten levert uten å måtte avbryte spillet. Å få sunn og variert mat levert på døren er en fordel for laget vårt, sier Matthiesen.

I Norge har e-sport lenge vært et lite miljø som lever litt i sin egen verden, det vil 777 Esport gjøre noe med. Wolt er like begeistret for å komme i gang med samarbeidet. 

- Vi er stolte av å støtte 777 Esport og deres dedikerte utøvere. Vi har aldri vært draktsponsor før, så dette er veldig gøy for oss å få være med på. Dette partnerskapet er en feiring av innovasjon og fremgang innen e-sport, og vi ser frem til å levere energi til laget i form av digg mat fra våre samarbeidspartnere i Mikes Corner, sier markedssjef i Wolt Norge, Marianne Lund. 

Som en del av avtalen vil Wolt bli synlig på esport klubbens drakter og skal samtidig støtte laget i bootcamps og turneringer.

777 Esport ble startet i 2020 av Benjamin Fabio Matthiesen og brødrene Per og Theodor Sigurdsson Kvikne, også kjent som artisten Kjartan Lauritzen. Klubben har siden vunnet Norgesmesterskapet i Counter-Strike fire ganger, sist i høstsesongen 2023.