- Vi har i en lengre periode hatt stor pågang av prosjekter og derfor hatt et behov for å utvide staben, sier byråleder og kreatør i Vild, Eva Wiken, i en pressemelding.

Hun forteller at det ikke har vært manko på søkere.

- Det er klart at det er hyggelig å se at det er mange som vil jobbe hos oss, samtidig som den enorme responsen kanskje skyldes et usikkert marked med nedskaleringer. 

- Vi ble trigget
Design- og innholdsbyrået styrker seg med Isak Abelsen fra Neue Design Studio, og Lynette Aglen fra Motkraft. Abelsen avslører at magefølelsen var utslagsgivende for at han søkte seg til Vild.

- Etter det første intervjuet var jeg sikker på at dette var en gjeng jeg ville henge med. Jeg håper jeg kan bidra positivt med mine erfaringer, og ikke minst er jeg her for å vokse som designer, sier han. 

Byråleder Wiken beskriver Abelsen som en konseptsterk designer med øye for detaljer.

- Vi ble også veldig trigget da vi så den fine porteføljen hans. Da han under intervjuet forklarte tankene bak hver løsning, ble vi enda mer gira.

- Markedet er litt rart om dagen
I tillegg er det gjort plass til UX-designer Lynette Aglen, som er hentet inn fra startupen Motkraft.

- Ved siden av studiene sine opparbeidet hun seg god erfaring innen brukerdesign hos Motkraft, der har hun hatt stort ansvar, og har ledet designprosesser og brukertester. Det viser at hun er en uredd person, og har opparbeidet seg et godt overblikk tidlig i karrieren sin, sier byrålederen.

Aglen hadde flere grunner med tanke på å velge Vild.

- Jeg søkte hos Vild fordi jeg ønsket å være en del av et profesjonelt designmiljø med dyktige og ambisiøse mennesker. Vild er også startet av kvinner, noe jeg synes er utrolig inspirerende og motiverende! 

Nå teller design- og innholdsbyrået ti ansatte.

- Vild vokser, og på under to år går vi fra seks til ti ansatte. Det er stas! Samtidig er det ikke til å stikke under en stol at markedet er litt rart om dagen. Til tross for dette har vi store planer denne høsten, lover Wiken.