Pia Tandrup er ansatt som ny daglig leder for Snap, morselskapet til Snapchat. Hun vil ha base i København og skal lede teamene i Norge, Sverige og Danmark. Tandrup vil ha ansvaret for Snaps forretningsstrategi, salg, drift og vekst i regionen.

Hun kommer nylig fra Meta, selskapet som eier Facebook og Instagram. Her var hun landdirektør i Danmark. Før det jobbet hun som byråleder i det britiske reklamebyrået Ogilvys danske avdeling. 

- Vi er henrykte over at Pia blir med oss for å lede Snap i Norden. Pia er en erfaren, resultatdreven leder, med visjon for å hjelpe vår virksomhet med å vokse i regionen. Hun deler også tydelig våre verdier om å være snill, smart og kreativ, sier Ronan Harris, Snaps president i EMEA (Europa, Midtøsten og Afrika). 

Han legger til at Norden er en strategisk viktig region for Snap. 

- Vi har et svært engasjert og voksende community. Og ettersom regionen huser mange virksomheter som ønsker å nå et nasjonalt og globalt publikum, er det en enorm mulighet for dem til å nå sine mål med oss på Snapchat, sier han. 

Tandrup «gleder seg til å bli med i Snap-teamet i Norden». 

- Jeg har lenge beundret selskapet og dets fokus på kreativitet og innovasjon. Når dette kombineres med et stort publikum, forbrukerinnsikt og data, kan annonsører og partnere drive reelle forretningsresultater. Jeg ser så mye potensial for Snap i regionen og jeg kan ikke vente med å komme i gang, sier hun. 

Nylig kunngjorde Snap at de har over tre millioner månedlige aktive brukere i Norge (MAU). Snap vokser også globalt til 750 millioner MAU. Appen når 90 prosent av personer i alderen 13 - 24 i Skandinavia.