Dintero er et norsk fintech-selskap som hadde oppstart i 2017. Selskapet har utvilklet en betalingsløsning som samler de mest populære betalingsmetodene. Selskapet har også utviklet «Split Payment» for plattformer og markedsplasser som gjør det mulig å splitte en betaling, uavhengig av betalingsmetode, til flere selgere uten at plattformer har behov for konsesjon.

Da Kampanje sist omtalte selskapet hadde de fått Bring og Schibsted med på laget og hentet inn 30 millioner friske kroner. Dintero har som uttalt mål å gjøre betaling enkelt og sømløst for både sluttkunder og bedrifter.

Les også: Bring og Schibsted investerer i fintech-selskap: - Lar oss fokusere på neste steg

Nå kan selskapet fortelle at de styrker laget med to utviklere. Herman Platou og Maximilian Von Stephanides kommer inn med kompetanse som vil bidra til å forme Dinteros ambisjoner, mener Navaratnam.

-Det er helt avgjørende for oss å ha det beste utviklerteamet for å kunne gjøre betaling seriøst enkelt, sier gründeren.

- Krever mye arbeid og kompetanse
Platou kommer med erfaring som konsulent i fintech-selskapet Stacc, hvor han senere ble fullstack-utvikler. Platou har av utdanning en mastergrad i informasjonsvitenskap fra Universitetet i Bergen.

Hos Dintero vil Platou ha en rolle i utvikling av nye og eksisterende betalingsintegrasjoner, samt bidra til infrastruktur og automatisering.

- Jeg var på jakt etter en ny utfordring og søkte spesielt etter en fintech i skaleringsfasen. Jeg ønsket samtidig muligheten til å tilegne meg mer domenekunnskap, og da var betalinger et spennende område, sier Platou og fortsetter:

- Det viser seg altså at betalinger ikke er så enkelt og sømløst som sluttbrukeren gjerne tror og opplever. Gode brukeropplevelser og gode løsninger krever mye arbeid og kompetanse bak kulissene, sier Platou.

Henter masterstudent
Von Stephanides er fortsatt student og er på vei til å ferdigstille en mastergrad i informatikk ved Universitetet i Oslo. Von Stephanides har imidlertid allerede medgründet sin egen start-up, Decidable. Her jobbet han med design frontend-utvikling.

I Dintero håper Von Stephanides på å få praktisk erfaring med backend-utvikling.

- Å betale på en nettside burde ikke være verre enn å betale i butikken — som har blitt mye bedre de siste årene med kontaktløs betaling og mulighet for Apple Pay i de fleste terminaler. Dette er noe jeg savner på digitale flater. Spesielt den sistnevnte muligheten til å betale med Apple Pay. Etter man har opplevd det en gang, så vil man aldri gå tilbake. Og jeg ble derfor veldig glad da jeg hørte at Dintero lanserte støtte for dette. Ellers hadde jeg pitchet det selv da jeg begynte her, sier nykommeren.