Columbus Digital Commerce driver innenfor e-handel og digitale kundeopplevelser i Norden og nå styrker selskapet seg ytterligere ved å hente inn Ole Johan Lindøe som strategisk rådgiver.

- Han har en unik erfaring med å utvikle og gjennomføre omnikanal-strategier innen e-handel for ledende retail-merkevarer i våre markeder, sier administrerende direktør i Columbus Norge, Erling Schjetne

Lindøe kommer sist fra Autostore, der han ledet den globale markeds- og kommunikasjonsavdelingen. Tidligere har han også ledet og utviklet e-handel og omnikanalsatsinger for selskaper som blant annet Elkjøp, Power, og Felleskjøpet.

- Jeg gleder meg til å jobbe med norske og internasjonale kunder sammen med et veldig kompetent team som uten tvil er ledende i Norden innen commerce-strategi og leveranser, sier Lindøe i meldingen. 

E-handelskjeden Columbus har 250 ansatte i Norge, Sverige, Danmark, England og Polen, og omsetter for nærmere 300 millioner norske kroner. Kjeden samarbeider blant annet med kunder som XXL, Toyota, Volvo Cars, og Lindex. 

Daglig leder i Columbus Norge, sier Lindøe blir en «viktig brikke i Columbus’ strategi-team». 

– Samtidig vil han jobbe tett med viseadministrerende Jan Thore Kristiansen og hans team i det norske markedet for å bistå og rådgi Columbus’ kunder i å iverksette sine e-handel og omnikanal-satsinger, sier Schjetne. 

Leder for strategi og tjenesteutvikling i Columbus Digital Commerce, Dan Andersson sier han er «glad for at Lindøe har valgt dem». 

- Han vil bringe erfaring, energi og drivkraft til hele laget. Jeg ser frem til å starte samarbeidet og skape verdier for våre kunder.