Dentsu byrået Merkle og 2021.Ai har inngått et strategisk partnerskap om bruk av kunstig intelligens (KI). Planen er å hjelpe kunder og selskaper «til å maksimere fordelene med KI»

- I dag må organisasjoner integrere, eller i det minste være klar over, behovet for å etablere en grad av beskyttende mekanismer og risikostyringsprosesser på grunn av KI sin natur. Den utvikler seg raskt, noe som krever forståelse og en solid teknologisk plattform, sier Mikael Munck, administrerende direktør og grunnlegger av 2021.AI.

Merkle og 2021.AI har den siste vært på en turné over hele Nord-Europa for å vise frem sine løsninger og mener de nye kunstig intelligens-verktøyene vil fungere godt på mer tradisjonelle områder som «CXM, kreativ bruk, vedlikehold og etikk.»  

- Vi er veldig glade for å ha slått oss sammen med en av verdens ledende eksperter innen KI-styring. Sammen kan vi hjelpe kunder med alle de spennende mulighetene innen KI, samtidig som vi holder øyne på mulige risikoer også, sier Bobby Hollingsworth, sjef for vekst i Merkle.

Merkle er representert i Norge, men er også et ledende digitalbyrå med over 14.000 ansatte. I Nord-Europa har selskapet kontorer i Norge, Danmark, Sverige og Nederland.