Emilie Nøss Wangen blir ny daglig leder i det tre år gamle byrået Try Dig. Hun overtar jobben etter Kaare Øystein Trædal som fortsetter som partner og kommersiell direktør.

Nøss Wangen har hatt rollen som COO i Try Dig siden oppstarten i 2020. Hun kom da fra en internasjonal software-karriere med opphold i Boston, Dubai og Dublin.

- Det har vært en overgang mellom to bransjer, som har vært spennende, utfordrende men mest av alt lærerikt og givende. Jeg er stolt og glad for at jeg nå skal ta fatt på oppgaven som daglig leder av Try Dig, sier hun.

Try Dig ble etablert av Try-konsernet i starten av 2020 for å skape helhetlige kundeopplevelser på tvers av flater og systemer. I starten var også Pearl Group med på satsingen.
- Da vi skulle lete etter ny daglig leder for Try Dig, trengte vi ikke et omfattende søk. De fleste i Try har de siste tre årene lært Emilie Nøss Wangen å kjenne som en faglig, organisatorisk og ledelsesmessig kapasitet og kraft som har imponert oss alle, sier avtroppende sjef Kaare Øystein Trædal.

Try Dig teller i dag 80 ansatte innen design, utvikling og rådgivning med kontorer i Oslo, Gøteborg og Riga.- Neste nivå for Try Dig blir å skalere det kommersielle arbeidet for å utvikle Trykundeforhold og finne nye, spennende kunder som vil satse sammen med oss. I samarbeid med Emilie og resten av Try-huset, ser jeg frem til å bruke all min tid og kraft på dette de neste årene, sier Trædal.Som del av reorganiseringen av ledergruppen, går Torgeir Micaelsen fra rollen som kundedirektør til å bli arbeidende styreleder i Try Dig.