Knowit Experience har ansatt Karen Fonk som kreativ leder. Hun kommer fra en stilling som Design Lead og rådgiver i NoA Ignite, der hun har jobbet med merkevarer som OsloMet, Norsk Luftambulanse, NSB, Stortinget, Lillestrøm Kommune og Hydrovolt.

- Jeg fikk øynene opp for Creuna/Knowit da jeg for noen år siden forsøkte å rekruttere en designer derfra, men ble møtt med et vennlig, men kategorisk, «nei». Nå har jeg sagt «ja» til å gå motsatt vei og bli en del av et av Norges mest anerkjente, prisvinnende og integrerte design- og teknologimiljøer, sier Karen Fonk.

Hun har høye ambisjoner på Knowit Experiences vegne.

- Jeg ser fram til å kunne bidra aktivt og legge til rette for et optimalt kreativt samspill mellom folk, fag og funksjoner som hever terskelen for hva man kan forvente av brukeropplevelser og verdiskaping i moderne, helhetlige løsninger.

Amund Brandsrud, administrerende direktør i Knowit Experience, forteller at Fonk vil få en viktig rolle i arbeidet med å utvikle Knowit Experience videre.

- Hun har kompetansen, erfaringen og de personlige egenskapene som behøves for å skape tverrfaglige møteplasser og synergier mellom ulike fagfolk og profesjoner, sier han.