Det melder Sony Music i en pressemelding onsdag denne uken. 

- Vi har lenge fulgt med på Samra og forsøkt å få henne over til oss og endelig klaffet timingen perfekt, sier Creative Director Christin Andreassen i meldingen.

Samra Avdagic har tidligere blitt omtalt i Kampanjes «Unge Talenter»-spalte, og har en master i design fra Arkitektur- og designhøgskolen i Oslo. Hun kommer senest fra SoMe-byrået Elg, hvor hun har jobbet som designer. 

- Samra vil bli et godt tilskudd til det veletablerte kreative teamet som vi har jobbet frem de siste årene hos Sony. Hun er superflink med mennesker og kommer inn med masse energi og gode ideer så dette gleder vi oss veldig til» fortsetter Andreassen.

Les også: Samra (30) tøyer grenser på jobb og på Instagram: - Mitt verste mareritt, unntatt å bli begravd levende, er å gro fast

Selv mener Avdagic at overgangen til musikkbransjen var naturlig:

- Jeg gleder meg veldig til være en del av det kreative teamet i Sony. Jeg har tidligere jobbet i musikk- og festivalbransjen så det føles som en naturlig og ikke minst riktig overgang å begynne i Sony.» sier Avdagic i meldingen.

Ifølge Sony Music vil hennes hovedoppgave være å jobbe tett med artister for å finne deres visuelle stemme og visjon. Hun vil også være ansvarlig for utrulling av uttak i alle flater.

- Det blir spennende å jobbe i et større og mer etablert selskap som representerer så mange dyktige artister, sier hun og fortsetter:

- Jeg har lenge fulgt med på Sony og syns det er så inspirerende å se hvordan de har skapt et så bra og inkluderende kreativt miljø med så mange flinke folk.

Avdagic startet opp som Art Director i Sony Music Entertainment Norway mandag 15. mai.