– Etter å ha vokst kraftig i 2021, ble 2022 et balanseår. Nå i 2023 girer vi opp igjen og skalerer opp teknologisatsningen i tillegg til å ansette, sier daglig leder og medgründer i Reodor, Nassir Achour i en pressemelding. 

På under ett år har venture- og innovasjonsstudioet Reodor gått fra å være 13 til 19 fulltidsansatte. Studioet samarbeider med selskaper for å skape vekst gjennom design og utvikling av produkter, tjenester og forretningsmodeller.

Nå skalerer de opp teknologisatsingen og henter inn flere stjernespillere fra Oda og Inventas.

- De har alle en kremmerånd og har vært gründer, både startet tech-startups og jobbet i scale-ups. I tillegg har de stor interesse for og kompetanse rundt venture-siden. Med andre ord blir de en sentral brikke i å bygge totalen her, ikke bare tech-teamet, sier Achour. 

De nye ansatte er Ken Grønnbeck, som trer inn i rollen som Chief Technology Officer og Ingeborg Justnes inn som Chief Operation Officer. Grønnbeck kommer nylig fra enn lederstilling i Oda og har tidligere jobbet iblant annet teknologiselskapet Unacast og billettsalgstjenesten Hoopla.

- Å få være med Oda på den skaleringsreisen de har hatt har vært utrolig gøy. Men da jeg så etter min neste gig var det to veier jeg hadde lyst til å gå. Den ene var produktveien, å bygge et selskap fra bunnen av og bygge noe som kundene elsker. Den andre var at jeg hadde lyst til å bli bedre kjent med investor-økosystemet, være med å bygge startups og være bidragsyter på flere steder. Og da jeg møtte Reodor, så var det en perfekt match, sier Grønnbeck.

Justnes skal bistå i alt fra økonomi og administrasjon til prosjektledelse. Hun har tidligere jobbet som driftsleder i produktutviklingsbedriften Inventas og har også vært med å rigge opp reklamebyrået Hyper. Hun forteller at hun ikke hadde noen planer om å forlate Inventas, men da hun kom i dialog med Reodor fant hun ut at dette var den perfekte jobben.

- Den tikket alle bokser. Så selv om jeg egentlig ikke var helt klar til å bytte, så måtte jeg faktisk bare hoppe på. Jeg synes modellen Reodor jobber etter er veldig interessant, og har masse potensial som du ikke finner så mange andre steder. Du får liksom muligheten til å bidra inn i å starte noe nytt, samtidig som du faktisk har en trygg og stabil jobb, sier Justnes.

Det siste tilskuddet til selskapet er Rikke Knudsen, som er ansatt i den nyopprettede stillingen som Growth Marketer. Hun er utdannet siviløkonom og har en mastergrad i innovasjon og strategi, og kommer fra rollen som Performance Specialist i Oda.

- Når man jobber med innovasjonsmodeller og produkt- og tjenesteutvikling, så kommer markedsføringsbiten ofte til sist. Men jeg mener at man egentlig er nødt til å se på markedsføringsbiten nesten fra dag én, prøve å pushe litt tilbake og si, hva hvis vi ser på helheten fra idéutvidelse til det å begynne å kommunisere det ut, hvordan ser det ut? Og ikke minst, hvordan sikrer vi vekst? Det har jeg lyst til å utfordre Reodor på, ved å komme tidligere inn i prosjektene, sier Knudsen.