Kristian Torgersen er ansatt som kommersiell direktør i designbyrået Heydays. Han kommer fra Conversionista! som er et søsterselskap til Heydays i ARC Arise Consulting Group.

- Å være en del av et større felleskap gir oss mulighet til å overføre kompetanse internt på tvers av både selskaper og bransjer. Jeg er stolt over å ha Heydays som en del av ARC og muligheten til å bruke min kompetanse til ta del i å lede Heydays i en spennende tid, sier Kristian Torgersen.

Torgersen er partner i ARC og har vært daglig leder i Conversionista!, som han også var med på å etablere i Norge. Han har jobbet med merkevarer som Komplett, Norwegian, Vitusapotek og Storebrand.

Heydays ble kjøpt opp av ARC i fjor sommer. 

Les mer: Svensk konsulentselskap kjøper Heydays og Goods

- Heydays har gjennom 15 år vært en spydspiss innen merkevarestrategi, design og digitale opplevelser. Med et marked som etterspør mer innsikt og et sterkere rasjonale for investeringer har Heydays nå et fantastisk utgangspunkt for å breie sine tjenester og styrke sine leveranser sammen med ARC. Det er utrolig gøy å se hvor stor etterspørsel det er etter våre tjenester i disse tider, noe som er bevis på den kvaliteten vi har, sier Torgersen.

Sanda Zahirovic, daglig leder i Heydays, forteller at de i likhet med andre byråer opplever at markedet er avventende, men likevel i utvikling.

- Kravene til eksterne partnere og leverandører er i endring og vi ser at behovet for å knytte design til forretningsverdi og forretningsmål er viktigere enn noen gang. Vår visjon er å skape design for mennesker og ikke brukere — slik sikrer vi merkevarelojalitet, innovasjon og bærekraftig vekst for våre kunder. Med Kristian på laget styrker vi nå vårt tjenestetilbud i større grad med økt forretningsforståelse, innsiktsmetodikk og digitale brukeropplevelser. Dette er mye av grunnen til at vi gikk sammen med ARC i sommer og vi er glad for å kunne få Kristian med på laget, noe som kommer til gode for både våre kunder og utviklingen av våre designtjenester, sier hun.