Prisen ble tildelt Nomono i kategorien «Innovation Award Audio» og selskapet er det første, nordiske selskapet som noen gang har blitt nominert til en av innovasjonsprisene under festivalen i Austin. Jonas Rinde, som er administrerende direktør i selskapet, er selvfølgelig strålende fornøyd med prisen.

- Dette er for godt til å være sant, og jeg har klypt meg selv i armen flere ganger for å være sikker på at det faktisk stemmer. Dette er en av de absolutt gjeveste innovasjonsprisene vi kan vinne, og det gir oss selvfølgelig en fantastisk start når Nomono lanseres for fullt senere denne våren. Vi har jo alltid visst at vi har et unikt og fabelaktig produkt, men nå vet hele verden det samme oss, sier Rinde.

Nomono har utviklet en teknologi som hjelper produsenter av podkaster og journalister med å gjøre lydopptak.

- Med Nomono Sound Capsule og Nomono Cloud forenkler vi opptak uten å ofre høykvalitetslyd. Nå kan de som lager podcaster og journalister fokusere mer på selve innholdet, i stedet for å gjøre kjedelige teknologijusteringer. Dette er en ny æra for podkasting, sier Rinde.

Nomono var en av fire finalister til å vinne prisen som ble delt ut på Austin Convention Center i Texas USA tidligere denne uken. ‘

Nomono har både Sintef Ventures og Investinor inne på eiersiden og nylig fikk oppstartsselskapet også Schibsted med seg på laget.

Les også: Schibsted går inn med 15 millioner i podkast-selskap: - Våre aviser ser så klart på løsningen