Etter en pitsj ble det merkevarebyrået Grid Branding som fikk oppdraget med å forvalte og videreutvikle Morgenleverings merkevare. Nå står de klare med ny visuell profil, reklame og ny app.

Morgenlevering har Schibsted og Amedia på eiersiden og har siden oppstarten i 2016 levert mat og drikke hjem på døren til kundene på morgenkvisten. Selskapet fikk et kraftig løft av koronapandemien og omsatte for 342 millioner kroner i 2021.

- Forbrukerinnsikt viser oss at Morgenlevering har mest å hente på å knytte seg enda tettere til bursdager og andre anledninger der man gjør ekstra stas på andre eller seg selv. Hver dag har 15.000 nordmenn bursdag, så bare her har vi mange potensielle salg, forteller Alexander Hagen, Head of Ecommerce hos Morgenlevering. 

Med den nye merkevareplattformen vil Morgenlevering bygge videre på det å spre glede til kundene. Reklamefilmen ønsker å få frem at Morgenlevering handler om mer enn bedre juice og ferskt brød.  

- Det har vært førende for hvordan vi har arbeidet både med design og reklame, sier Thomas Grotle, kundeansvarlig og rådgiver for Morgenlevering i Grid. 

Morgenlevering har hatt en sol i logoen, men nå er solen fristilt fra navnetrekket og blitt mer synlig. Solen får følge av det nye slagordet «Giør dagen lysere».

Samtidig lanserer Morgenlevering en ny app.

- Morgenlevering skal være den enkle veien til frokoster som skaper glede. Derfor jobber vi med alle deler av kundereisen. En ny og brukervennlig app er en del av dette arbeidet, påpeker Alexander Hagen. 

Se reklamefilmen her: