Ida Aalen er ny i Netlife-styret. Hun kjenner likevel selskapet godt etter å ha jobbet der i syv år.

- De sju første årene av karrieren min var hos Netlife. Det var noen veldig lærerike år, men jeg husker også at jeg hadde mye sterke meninger om hvordan ting burde gjøres! Kanskje de hører mer på meg nå, nå som jeg er styremedlem, sier Ida Aalen i en pressemelding.

Hun forlot Netlife for å gründe video-startupen Confrere som senere har blitt solgt til det amerikanske selskapet Daily. I dag jobber Ida Aalen som produktcoach.

- Netlife er et selskap som alltid har vært litt nedpå og ujålete. De har klart å holde seg unna å hoppe på alle nye buzzord, samtidig som de ikke har vært redd for å prøve nye ting. Når digitale flater nå er forretningskritiske på en helt annen måte enn de var på 2010-tallet, gir det masse nye utfordringer å bryne seg på.

Les også: Ida Aalen starter for seg selv: - Har lyst til å jobbe med mediebransjen

Daglig leder i Netlife, Beth Stensen, er godt fornøyd med å ha sikret seg Aalen som nytt styremedlem.

- Ida var i sin tid en av våre aller dyktigste rådgivere og jeg er veldig glad for at hun fremdeles har et stort hjerte for selskapet. Nå har hun med seg solid produkt- og ledererfaring og med Ida ombord, styrker vi styret vårt både faglig og strategisk. Ida kan ekstremt mye og har en tydelig og sterk stemme. Hun er allerede i gang med å skape masse verdi for styret og for Netlife.

Netlife-styret består nå av styreleder Einar Kirkebø (Posten), Jostein Magnussen (Netlife), Beth Stensen (Netlife), Anne-Merethe Pedersen (ansattrepresentant i Netlife) og Ida Aalen (Ida Aalen AS).