Solibo er en teknologibedrift som hjelper styrer i norske boligselskap med å ta smartere avgjørelser som bidrar til bedre bomiljø og verdiøkning. Selskapet leverer løsninger som sikrer planmessig vedlikehold, forvaltning og rådgivning. Selskapet har vokst kraftig på kort tid, og har ambisjoner om å bli den største boligforvalteren i Norge innen få år. Nå har selskapet fått med seg tidligere markedssjef i Clear Channel, Peder Aarum, på laget, står det i pressemeldingen. 

– Solibo er et friskt pust inn i en tradisjonell og satt bransje. Selskapet er ungt og fremoverlent og har fått til veldig mye bra på kort tid. Det som trigget meg til å ta jobben er utfordrerrollen vi har, i tillegg ønsket jeg å jobbe tettere på aktive eiere. I Solibo er det kort vei fra idé til handling, og jeg har store muligheter til å påvirke forretningen, sier Aarum og legger til: 

– Stadig flere boligselskap ønsker å gjøre styrearbeidet smartere, og vi er allerede godt i gang med å levere på de store ambisjonene vi har definert for salgs- og markedsarbeidet. Nå gleder jeg meg til å fortsette å bygge merkevaren med innhold og ta markedsandeler fra forvaltningsgigantene, sier Aarum.

Daglig leder i Solibo, Magnus Babsvik, har store forventninger til den nye salgs- og markedssjefen. 

– Peder har solid erfaring i det å jobbe med merkevarebygging på tvers av en stor organisasjon, samtidig som han er en lederfigur med tung organisatorisk erfaring. Jeg er trygg på at han er riktig mann for vårt lag, som kommer til å bidra til at vi vokser raskest mulig og at vi samtidig ivaretar eksisterende kunder på beste mulig måte, sier Babsvik.