Elizabeth Bovoli forlater det ideelle selskapet Gi Gaven Videre og tar fatt på rollen som prosjektleder og rådgiver i Netlife. Det melder design- og teknologibyrået i en pressemelding mandag denne uken. 

- Netlife har spennende kunder og inspirerende prosjekter, og flinke kollegaer. Som prosjektleder er jeg opptatt av å se og forstå hele bildet – alle brikkene. Vi må zoome inn og ut – veksle mellom helhet og detaljer. Ofte er det små, enkle og kanskje kreative detaljer som løfter en opplevelse og gir det lille ekstra, sier Bovoli i meldingen.

Les også: Ida Aalen gjør Netlife-comeback som styremedlem

Hun har tidligere jobbet som arrangementsansvarlig i Kode, festivalsjef for Bergen Design Festival og daglig leder for Vestnorsk Jazzsenter og Design Region Bergen. Hun kommer nå fra den «grønne» start-upen Gi Gaven Videre. 

Les også: Netlife ruster opp med tre nye fjes - henter Klassekampens utviklingsredaktør

- Jeg er også opptatt av god kommunikasjon. Det gjelder generelt i livet, men spesielt i grupper der man skal jobbe tett sammen. Jo bedre vi kommuniserer jo tryggere blir vi, og da tror jeg vi vokser og skaper enda bedre løsninger. Pluss at vi har det kjekt på veien og gjerne opplever en deilig følelse av tilhørighet, sier Bovoli.