Rema 1000s nye produktserie «R» skal ifølge dem selv sikre «høy kvalitet, til lavest mulig pris». Serien, som er utviklet av Rema 1000 selv, har fått ny design av Everland.

- Rema 1000 jobber hele tiden for å heve listen for markedet. Med den nye serien med egne produkter endrer Rema 1000 forståelsen av en lavpriskjede, og forener kvalitet, pris og ansvarlighet til alles beste, sier Christian Halsted, Executive Strategic Director & Founding Partner i Everland.

- Med en slik innflytelse i markedet kommer også et ansvar for å forvalte merkene sine, og det arbeidet vil utvilsomt prege kundeopplevelsen på en positiv måte, legger han til.

Halsted forteller at designet skal være enkelt og tydelig.

«Klare farger, vennlig typografi og inspirerende bilder og illustrasjoner utgjør byggesteinene i den nye emballasjedesignen», skriver Rema 1000 i en pressemelding.

- Everlands ferdigheter og ydmykhet setter dem i stand til å skape en forbindelse mellom verdiene våre og forbrukernes behov. Vi er svært fornøyde med samarbeidet, og vi er stolte av resultatet, sier Hilde H. Jentoft, leader of Design and Private Brands i Rema 1000.

Brand- og designbyrået Everland har kontorer i Oslo, København og Stockholm. I tillegg til Rema 1000 har de blant annet Synnøve, Orkla og Anora på kundelisten.