«Znorky» blir den fjerde startupen digitalbyrået Frank & Dick investerer i. Tidligere har de blitt med på laget til gründer-bedriftene RunAgain, Xepto og Spond, som Kampanje har omtalt ved tidligere anledninger.

- Jeg visste fra starten at jeg ville ha med Frank & Dick på eiersiden, fordi de er de flinkeste jeg vet om i faget. Likevel ble det en rakettstart som gikk over all forventning, sier Bjørn Asgeirsson, daglig leder i Znorky.

Les også: Markedsføringsbyrået Frank & Dick investerte en million i egen kunde: - Det er særegent

Asgeirsson, som også er kjent fra humornettstedet Humornieu, startet Znorky for å få bukt på snorkeproblemene til det norske folk. Franck & Dick ble med på eiersiden tidligere i vinter.

- I løpet av noen uker hadde de landet en visuell identitet, bygd nettside, spilt inn demonstrasjonsfilmer og startet markedsføringen. Salget tok av i romjula, og nå er lageret helt tomt. Nå er vi allerede i gang med en internasjonal ekspansjon, forteller Asgeirsson.

Bruker overskuddet på investeringer
- Det er mye morsommere å investere overskuddet vårt i lovende vekstselskaper enn å ta det ut som utbytte, sier Ludvik Høegh Krohn, daglig leder i Frank & Dick.

Krohn mener at den største verdien de får igjen for slike investeringer, er kunnskapen de tilegner seg gjennom å forstå dem godt helt fra start.

- Å ta noe fra null til hundre er noe vi sjeldent får muligheten til å gjøre med etablerte selskaper. Vi tror at denne kunnskapen er med på å gjøre oss enda skarpere. Dette er kunnskap som også våre større kunder kan ha nytte av at vi innehar og det gir derfor mening å kunne litt om begge verdener, sier Krohn.