Etter en byråkonkurranse som ble avsluttet før jul, har Nye Veier valgt å signere ny kontrakt for byråtjenester med Knowit. Flere av landets byråmiljøer skal ha deltatt i konkurransen om oppdragene fra den statseide vei- og baneutvikleren

- Vi er imponerte over kvaliteten på mange av de innsendte bidragene, sier kommunikasjonsdirektør Christian Altmann i Nye Veier.

Han sier han opplever å ha et solid fundament for sin beslutning.

- Når valget falt på Knowit skyldtes det en overbevisende kombinasjon av at de forstår oss og kompleksiteten i vår virksomhet, at de har mye relevant erfaring fra samferdsel og at de kan løse et bredt spekter av oppgaver, fra årsrapport til LinkedIn-poster, under samme tak, sier han.

På Tullinløkka er teamet fra Knowit tilfreds.

- Vi er alltid en outsider i reklamesammenheng, men stiller med både dybde og bredde i kompetansen, sier ansvarlig rådgiver Anders Aunbu og legger til

- Stadig flere aktører får øynene opp for fordelene ved å se kommunikasjon, design og digital utvikling i sammenheng når de velger samarbeidspartner. Nå er vi skikkelig stolte av og glade for å ha fått tillit fra en vesentlig aktør som Nye Veier, sier han.

Teamet hos Knowit består av prosjektleder Ingvild Bergsaker, digitalspesialist Roar Frivold Skotte, formgiver Janecke Løyning og kreatørene Anders Asheim og Petter Andersen, i tillegg til Aunbu selv.