Design- og reklamebyrået Mos ble startet opp av Line Rustad Fjærvoll, Juliane Stensrud og Helena Egeland. Stensrud forteller at byrået startet opp med en reklameorientert tilnærming til kundene sine, men at de siden den gang gradvis har utvidet kompetanse og markert seg innen designbransjen.

- Da vi startet var intensjonen å bruke vår kompetanse fra store reklamebyråer til å bidra med synliggjøring av mindre merkevarer. For å skape vekst hos kunder, så vi tydelig at behovet for å spisse det visuelle uttrykket var vel så viktig som å skape god reklame. Da ble det naturlig å hente inn faglig kompetanse også på dette området, sier Stensrud.

Les også: Anorak-utbrytere klar med nytt byrå - skal hjelpe norske startups

Byrået, som blant annet har Aschehoug, Carucel Eiendom, Røros Tweed og Nettbil på kundelisten sin, har ansatt Haider Ahmad fra Nord DDB som designer og animatør.

- Vi har til nå etablert et byrå som fungerer, men kjenner at tiden er moden for å ta nye, større steg. Det er en veldig spennende prosess vi beveger oss inn i, etter fem år som selskap, sier partner og strategisk leder Helena Egeland.

En annen del av de strategiske grepene Mos nå tar er å få senior designer, Jessie Jones, inn som partner. 

- Når Jessie Jones nå trer inn som partner, vil hun knytte sin kompetanse og erfaring enda tettere til byrået og styrke den overordnede leveransen. Med Jessie på laget, utfyller vi hverandres kompetanseområder på en naturlig måte. I tillegg har vi samme tilnærming til faget, med et særlig fokus på å forstå menneskene vi lager kommunikasjon for, enten det gjelder design eller reklame, sier Egeland.

- Jeg er begeistret over å bli partner sammen med grunnleggerne av Mos. Jeg kunne fra første stund si at ambisjonene og perspektivene vi hadde utfylte hverandre på en unik måte. Jeg har fått kjenne på en stor støtte fra teamet de siste to og et halvt årene. Vi har jobbet med mange spennende prosjekter og brukt våre forskjellige styrker og egenskaper til å fullføre disse, berike produksjonene og lære, sier Jones.

- Nå ser jeg frem til å rulle inn i 2023 sammen, legger hun til.