Easee har siden oppstarten i 2018 innstallert en halv million ladere, og har som mål å være det største grønne teknologiselskapet i verden innen 2031. Leverandøren opererer i dag i åtte land og selger elbilladere til 23 land.

Selskapet har nå bestemt seg for å ta en mer strukturert tilnærming til merkevarekommunikasjon og byråoppsett. 

- Easee ønsker å være den absolutt beste i sin virksomhet, og det krever at vi har mest kick ass merkevare. Vi er fortsatt et ungt selskap og har en lang vei å gå for å oppnå vår visjon. Forsman & Bodenfors har ikke bare den beste kreative kapasiteten, men de har også god erfaring med å følge merkevarer på reisen ut i verden. Det var den kombinasjonen vi falt for, sier kreativ direktør i Easee, Tommy Ellingsen og legger til:

- Easee er i ferd med å bli et globalt selskap, og vi må ta det spranget i måten vi tilnærmer oss merkevaren vår også. Ja, vi er kanskje fra en liten by i Norge, men vi tar på oss verden, og til det trenger vi det beste av det beste. Forsman & Bodenfors forstår hvem vi er, hva vi ønsker å være og hvordan vi skal komme dit, sier han.

- Det var som å møte en sjelevenn, sier kundedirektør i Forsman & Bodenfors, Magnus Wretblad, når han beskriver det første møtet med Easee. 

- Vi deler den samme kjærligheten til kreative ideer som forandrer ting, for design og lidenskapen for menneskesentrerte organisasjoner. Elektrifiseringen av samfunnet vårt er svært viktig, og vi er glade for å spille en rolle i det paradigmeskiftet, sier han.